Over mij

paul.jpg
Al jaren werkzaam in het beroepsonderwijs en nog steeds op zoek naar manieren en instrumenten om het onderwijs-leerproces te optimaliseren. Omgaan met iedereen, zowel jong als oud, die de wil heeft zich professioneel te verbeteren en zich als mens te ontwikkelen, is wat onderwijs zo mooi maakt. Ik hoop met dit webblog van dit alles iets te kunnen laten zien.

Advertenties

2 Responses to Over mij

 1. Beste Paul,

  Hierbij wil ik je graag laten weten dat wij vandaag (23/2/2008) ook jouw weblog aan ons overzicht op ROCnieuws.nl toegevoegd hebben.

  Met vriendelijk groet,

  Dennis Hendriksen
  Paragin / ROCnieuws.nl

 2. Geachte redactie,

  Ik contacteer u namens TIB, een vakblad voor Intern Begeleiders in het basisonderwijs. Ik verzorg voor dit blad twee pagina’s met een aantal opvallende nieuwsberichten voor deze doelgroep. Er zit een artikel bij dat gaat over de het gedwongen ontslag van leraren door bezuinigingen. Hierbij wil ik graag een afbeelding gebruiken van u. Het gaat om deze: https://didactict.files.wordpress.com/2010/09/ontslag.jpg. Natuurlijk doe ik dat met eerlijke bronvermelding. Graag wil ik daar bij deze toestemming voor vragen. Ik ga ervan uit dat het geen probleem is, maar ik wil het u in ieder geval laten weten en u de gelegenheid bieden deze publicatie tegen te gaan indien u het er niet mee eens bent.
  Ik hoor graag van u en alvast bedankt voor uw antwoord.

  Met vriendelijke groet,

  Guus Beenhakker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: